Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 03 313 06 33

  Over ons

  Tot uw dienst!

  In 1985 startte ons bedrijf onder de naam Zakenkantoor Gysbrechts bvba. Toen onderschreven wij een aantal principes waaraan wij vandaag nog steeds trouw zijn. Sinds 2018 staat Philippe aan het roer en zijn we actief onder de naam Kantoor P. Gysbrechts bv. De vertrouwde naam blijft, de ervaring blijft en wordt aangevuld met een dynamische aanpak van uw verzekeringen.

  Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal hierbij staat uw financiële situatie, de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u een beroep doen op de kennis en de ervaring van ons kantoor.

  Tevens kunnen wij u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op een periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

  Onze bereikbaarheid

  Wij zijn steeds tot uw dienst in het Nederlands.

  Kantoorgegevens:

  Adres: Dorpsstraat 62 – 2960 Sint-Lenaarts.
  Telefoon: 03 313 06 33
  Faxnummer: 03 313 69 94
  E-mail:

  • Algemeen: p.g@portima.be
  • Paul: paul.gysbrechts@portima.be
  • Philippe: philippe.gysbrechts@portima.be

  Buiten onze kantooruren zijn wij beschikbaar op afspraak.

  Voor al uw vragen en problemen kunt u in eerste instantie terecht bij ons op kantoor.

  Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen vzw – De Meeûssquare 35 – 1000 Brussel, tel. 02 547 58 71, fax. 02 547 59 75, info@ombudsman.as, www.ombudsman.as.

  Belangrijke informatie omtrent onze werking

  Zoals in de wetgeving voorzien, heeft Zakenkantoor Gysbrechts bvba een beleid uitgewerkt voor het beheer van belangenconflicten. U leest hier meer over op onze website … .Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u dit document ook via mail of per post. Daarnaast kunt u ook een gedrukt exemplaar bekomen in ons kantoor.

  Als verzekeringsmakelaar ontvangen wij voor onze bemiddeling een vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding maakt deel uit van de premie die u als klant betaalt en deze kan variëren naargelang het type verzekering. Voor bijkomende taken en prestaties ontvangen wij soms een bijkomende vergoeding. Voor meer informatie raadpleeg onze website … .

  Op eenvoudig verzoek stellen wij u alle productinformatie ter beschikking die wij u graag persoonlijk verder toelichten, zodat u met kennis van zaken een polis op maat kunt afsluiten. U vindt deze informatie gerangschikt per type waarborg op onze website … .

  U kunt steeds contact met ons opnemen indien u vragen hebt over deze onderwerpen.


  Ons team

  Philippe Gysbrechts

  Zaakvoerder

  Mail mij

  Paul Gysbrechts

  Adviseur verzekeringen

  Mail mij

  Onze partners